Bizi Takip Et! @ebruercilcom Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı! Bizi Takip Et! @ebruercilcom Kredi Kartına 9 Aya Varan Taksit İmkanı! Bizi Takip Et! @ebruercilcom Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı!

2020/2021 SONBAHAR-KIŞ ALIŞVERİŞ ÖNERİSİ

SONBAHAR/KIŞ ALIŞVERİŞ ÖNERİSİ

Rahat, hafif ve işlevsel montlar, kışın vazgeçilmezi kabanlar, yumuşacık hırkalar, sıcacık tutan pançolar, klasik şıklığın simgesi trençler yeni sezonda birlikte olacakları sahiplerini bekliyor.

Alışverişte öncelikli tercihiniz mont ise; rüzgara dayanıklı, kapüşonlu olanlar sizi sert hava koşullarından koruyacağından birincil tercihiniz olacak. Kapitoneli montlar geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezonda klasik parçalardan biri olmaya devam ediyor. Çift taraflı kullanıma uygun montlar bu sezon trend parçalardan, mutlaka bir tane edinmek isteyeceksiniz.

Kaban sevenlerdenseniz, yeni sezon ürünleri kaşe ve pamuk elastan kabanlar ekose modelleri ile dikkat çekici. Casual model ceket ve kabanlarda sadelik ön planda. Bunun yanı sıra rengarenk Retro palto ve kabanlar alışveriş listenizin ilk sıralarında yer alacak.

Peluş kabanlar sizi soğuk günlerde koruyarak peluş yumuşaklığı ile sizi rahatlatacak. Pastel tonlar ağırlıkta olmak üzere, şeker pembesi, fosforlu yeşil, bebek mavisi gibi renkler de tercih edilecek olanlar arasında.

Kış sezonunun daimi trendlerinden pançolar, kullanım açısından büyük rahatlık sağlarken, Sim detaylarla güzelleşen hırkalar , kazayağı desenli modelleri ile alışverişe davet çıkarıyor. Püskül detaylar çarpıcı bir kontrast etki oluşturuyor. Akrilik polyester uyumunu yansıtan pimke hırkalar uzun hırka severler için ideal bir seçim.

Trenç ceketler, tarzından ödün vermeyen klasik severler için öncelikli tercih olarak listenin üst sıralarında yer alıyor. Yeni sezon Ebru Erçil vitrininde Trenç ceketleri çizme ve botlarla tamamlayabilir, balıkçı kazaklarla kombinleyebilirsiniz. Günlük kullanımda içi polarlı ceketler kış günlerinde yine popüler. Oversize modellerin saltanatı bu sene de devam edecek. Özellikle akrilik pamuk karışımı oversize desenli kazaklar bu senenin vazgeçilmezlerinden.

Yeni sezon; farklı renk, desen ve materyalleri kombinleyebileceğiniz  Ebru Erçil Kış Koleksiyonu, geniş ürün yelpazesi ile zor beğenenlerin bile kalbini kazanacak. Sezon trendleri içinde bu sene spor şıklık yine devam ediyor. Dış giyime ait tüm kaban, mont, panço, trenç ve hırkaları spor ayakkabılarla kullanabilirsiniz.

Ekose desenler tüm modellerde geçerliliğini koruyor. Alakasız olarak düşündüğünüz tüm parçaları bu sezon biraraya getirebilir, yepyeni kombinler tasarlayıp yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz. Kış aylarında en sık rastlanılacak şeylerden biri olan Vatka detayları ile daha güçlü gözükebileceğinizi unutmayın. Alışveriş listeniz sizin seçiminizdir ve sizi anlatır.

Etiketler: YENİ SEZON,ebru ercil, ebruerçil,ebruerçil,ebruercil
Ocak 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR