Bizi Takip Et! @ebruercilcom Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı! Bizi Takip Et! @ebruercilcom Kredi Kartına 9 Aya Varan Taksit İmkanı! Bizi Takip Et! @ebruercilcom Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı!

HER MEVSİM VAZGEÇİLMEZ DENİM PARÇALAR

HER MEVSİM VAZGEÇİLMEZ DENİM PARÇALAR

 

HER MEVSİM VAZGEÇİLMEZ DENİM PARÇALAR


Gardırobunuzu açıp bir bakın. En çok hangi parçalar gözünüze çapıyor? Günü kurtarmak için en çok hangi parçalara elinizi uzatıyorsunuz? Günlük olmasına rağmen sizi trend gösterebilecek hangi parçalara sahipsiniz? ‘Denim’ parçalar bu sorularımın cevabını her şekilde karşılıyor. Denim pantolonlar, etekler, ceketler, gömlekler, takımlar moda sektörünü gittikçe eline aldı. Her mevsimin vazgeçilmezi olmayı da başardı. Yıllar geçiyor, denim şıklığının formu değişiyor ve çeşitliliği her yıl artmaya devam ediyor. Peki, sizin dolabınızda vazgeçemediğiniz denim parçalarınız neler? Eksiklerinizi tamamlamak ister misiniz? 
Doğru kombinlerle sizi gittiğiniz her yerde ön plana çıkaracak, doğal bir şekilde trend bir görünüme sahip olacağınız denim parçaları Ebru Erçil kadınları için hazırladık.
Hazırsanız her mevsimin vazgeçilmezi olmayı başaran denim parçalarımıza bir bakalım…


YÜKSEK BEL/ HIGH WAIST DÜZ KESİM
Yıllar değişiyor ve zaman geçiyor olabilir. Fakat moda sektörünün 80’ler 90’lar esinlenmeleri hız kesmeden devam ediyor. Düşük bel jeanleri günümüzde giyen bir tek temsilcisi Britney Spears kaldı diyebiliriz. Her mevsimin vazgeçilmezi yüksek bel denim parçaları croplarla kombinleyip spor bir görünüm kazanabileceğiniz gibi, gömleklerle kombinleyip spor şıklığa ulaşabilirsiniz. Ebru Erçil kadınlarının da vazgeçilmezi olan yüksek bel denim parçalarımız her mevsim olduğu gibi, ilkbahar sezonunda da koleksiyonumuzdaki yerini aldı.


İSPANYOL PAÇA KESİM 
Tarzına hareket katmak isteyen Ebru Erçil kadınlarının vazgeçilmezi İspanyol paça jeanler; her mevsim özgün ve tarz gözükmenizi sağlayacaktır. Moda sektörünü şık ve dar kalıplardan uzaklaştıran İspanyol paça kesim jeanler, rahat ve hareketli görüntüsüyle yeni modanın gözde parçalarından biri haline gelmişlerdir. 

MOM JEANS
Moda sektörünün nostaljik bir başka dokunuşu hiç kuşkusuz ki hayatımıza mom jeansleri tekrar katmasıdır. Alışık olduğumuz dar kalıplardan çıkıp tıpkı bir annenin ihtiyacı olan rahatlığı bize veren mom jeansler yeni sezon trendlerinin gözdelerinden biridir ve her mevsimin vazgeçilmez parçalarından biri haline gelmiştir. 


BEYAZ DENİM
Denim sözcüğü aklımıza hemen mavi ve tonlarını getirir. Ama artık bu eskide kaldı. Denimden vazgeçemeyen ama farklı renkleriyle başka bir şıklığı elde etmeyi amaçlayan kadınların yeni gözdesi beyaz, kırık beyaz ve bej denimler olmuştur. 


DENİM CEKETLER
Şüphesiz ki bahar mevsimin başlangıcıyla ilk yaptığımız şeylerden biri kalın montlarımızdan kurtulup yerine denim ceketlerimizi saklandığı yerden çıkarmak olmuştur. Denim ceket eskiden olsa sadece bahar aylarında kullanan bir parça olarak görülebilirdi. Ağırlıklı olarak hala öyle olmasına karşın aynı zamanda her mevsimin vazgeçilmez parçalarından biridir. Bahar aylarında tek başına üstünüze attığınız denim ceketleri, kışın montlarınızın içine giyerek farklı bir sokak tarzıyla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. 


DENİM GÖMLEKLER
Gömlekler eski alışılagelmiş formlarından çıktı ve artık denim parçalarla bir bütün olarak karşımızdalar. Her mevsimin vazgeçilmezi, spor şık kombinlerin aranan parçası olarak hayatımıza yerleştiler. 

DENİM TULUMLAR
Ebru Erçil kadınlarının en sevdiği parçalarımızdan biri olan denim tulum modelleri her mevsimin en sevilen, vazgeçilmez parçalarından biridir. Tarzına yeni bir dokunuş katmak isteyen ve her mevsim tarz olmak isteyen Ebru Erçil kadınlarını özgün parçalarla dolu koleksiyonlarımızı incelemeye davet ediyoruz. 

 

Etiketler: denim, ebru ercil, ebruerçil,ebruerçil,ebruercil kadın giyim, moda, butik, jean, pantolon, gömlek,
Nisan 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR