Bizi Takip Et! @ebruercilcom Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı! Bizi Takip Et! @ebruercilcom Kredi Kartına 9 Aya Varan Taksit İmkanı! Bizi Takip Et! @ebruercilcom Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı!

İlkbahara Özel Kurtarıcı Kombinler

İlkbahara Özel Kurtarıcı Kombinler

 

İLKBAHAR ÖZEL KURTARICI KOMBİNLER

Kışın soğuk havaları kat kat giyinerek geçiririz, yazın ise sıcaklardan korunmak için yazlık, çoğunlukla mini giysilerimize başvururuz. Peki, gündüzleri sıcak akşamları soğuk olan bahar aylarında giysilerimizi nasıl kombinlemeliyiz? Ebru Ercil kadınları için hazırladığımız SS’22 sezonu koleksiyonumuz baharın değişken yapısı için sizlerin kurtarıcısı olmaya hazır. Seçmekte zorlanacağınız birbirinden güzel parçaları her mevsim tarz olan Ebru Ercil kadınları için özel olarak hazırladık. SS’22 sezonu trendleri ve Ebru Ercil tarzını harmanlayarak hazırladığımız yeni koleksiyonumuz ilkbaharın değişken havalarında hem kurtarıcınız olacak hem de trend görünmenizi sağlayacak.

ALT-ÜST TAKIM MODASI

Moda sektörünün bu yılki trend parçalarında göze çarpan her birinin uyandırdığı rahatlık hissidir. Artık dar kalıplara elveda diyoruz. Özellikle SS’22 sezonundaki amacımız ‘rahat’ olmak. SS’22 sezonuna uygun olarak Ebru Ercil kadınları için hazırladığımız alt-üst takımlarımız gri, siyah ve kahverengi renkleri ve rahatlıklarıyla en sevdiğiniz kurtarıcı kombininiz olmaya hazırlar.

BLAZER CEKET MODASI

Ebru Ercil kadınlarının favori parçalarından biri olan blazer ceketlerimiz, ilkbahar kurtarıcı kombinlerinin de vazgeçilmez parçalarından biridir. Elbiselerinizde Jean ve etek kombinlerinizde kullanarak farklı ve şık bir tarz elde edebileceğiniz blazer ceketler bu ilkbaharda gardırobunuzun en şık kurtarıcı parçası olacak.

DENİM MODASI

Her mevsimin vazgeçilmezi denim parçalar, SS’22 sezonunun da trend olmaya devam ediyorlar. İspanyol paça, mom jeans ve yüksek bel denim parçalarla oluşturacağınız çeşitli kombinlerle günü kurtarmanız mümkün. Ayrıca son dönemin trendlerinden denim üstü denim kombini yaparak da hem günü kurtarıp hem de trend görünebilirsiniz.

ETEK MODASI

İlkbaharın değişken havasına en çok yakışan parçalarımızdan biri olan şort eteklerimiz Ebru Ercil kadınlarının kombinlerinde kullanmayı en sevdikleri kurtarıcı parçalarından biridir. Ayrıca SS’22 sezonunun en yeni trend parçalardan biri olan midi boy eteklerle de hem şık hem de trend görüneceğiniz bir sezon sizi bekliyor.

GÖMLEK MODASI

Şüphesiz ki SS’22 sezonunda kombinlerimizin en vazgeçilmez parçası çeşitliliğiyle bu yılın trendlerinden biri olan gömlekler olacaktır. Ebru Ercil kadınları için hazırladığımız denim, boyfriend ve keten gömleklerimizle istediğiniz tarzda çeşit çeşit kombinler yapabileceksiniz.

ELBİSE MODASI

İlkbaharın ruhunu en iyi yansıtan parçalardan biri tabi ki de elbiselerdir. Mini ya da midi boylarda, rengarenk çiçekli elbiselerle baharı üzerinizde yansıtmaya hazır olun. Ebru Ercil kadınları için SS’22 sezonuna özel hazırladığımız elbiselerimizle, İlkbaharı en güzel siz taşıyacaksınız.

 

 

Etiketler: ilkbahar, özel, kurtarıcı, kombin, eticaret, alışveriş,ebru ercil, ebruerçil,ebruerçil,ebruercil
Nisan 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR