Bizi Takip Et! @ebruercilcom Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı! Bizi Takip Et! @ebruercilcom Kredi Kartına 9 Aya Varan Taksit İmkanı! Bizi Takip Et! @ebruercilcom Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı!

Baharı Yakala! Yeni Sezon Trend Renkler

Baharı Yakala! Yeni Sezon Trend Renkler

 

Baharın gelişi; gökyüzündeki gri bulutlar yerini maviliklere, sararmış yapraklar dallarından düşerek canlı yeşil yapraklar ve rengarenk çiçeklere, güneş ise uzun kış döneminin ardından bütün sıcaklığı ve güzelliğiyle bizi selamladı. Hoş geldin Bahar! Açan güneşi selamladığımıza göre sırada sonbahar ve kış etkisiyle dolu gardırobumuza elveda deme zamanı da geldi demektir. Ebru Erçil kadınları bu sonbahar ve kışı klasik her sezon herkesin taşıdığı renklerin dışında bahar gibi herkesten farklı, canlı ve özgün parçalarla geçirdiler. Şimdiyse bahar sezonunda doğayı bütün güzellikleriyle giysilerinizde taşıyacağınız yeni koleksiyonumuzla karşınızdayız.

Moda sektörünün SS’22 yeni sezonunda anahtar kelimesi ‘doğaya dönüş’. Bütün dünyayı evlerine kapanmaya, yüzlerini saklamaya ve karamsarlığa iten pandeminin getirdiği bu olumsuzluklara veda edip doğanın, temiz havanın ve gülümseyen yüzlerimizin değeri yeni sezon trendlerine en güzel şekilde yansıdı. İşte doğanın bütün renklerini bünyesinde barındıran, 2022 İlkbahar Sezonuna hakim olacak yeni sezon trend renkler…

GÖĞE BAKALIM! MAVİSİ

SS’22 koleksiyonunda tasarımcılar modayı yansıtan gücü gökyüzünde buldu. Baharın en güzel yanı yazın boğucu sıcaklarında bakamadığımız gökyüzüne doya doya bakabilmemiz de saklı. Gökyüzündeki en güzel mavi tonlarını giysilerinde taşıyacak Ebru Ercil kadınları her sezon olduğu gibi SS’22 sezonunda da yeni trendleri yakalayacaklar listesinin zirvesindeler.

GÜNEŞİ SELAMLA! SARISI

SS’22 sezonunun en büyük gözdesi güneşin sıcaklığını yansıtan sarı tonları. İçinizdeki enerjiyi giysilerinize yansıtmaya hazır olun Ebru Ercil kadınları! Çünkü Ebru Ercil’ın ışıl ışıl sarı renkleri bünyesinde barındıran yeni sezon parçalarıyla baharın en trend ve gözde kadınları olmaya adaysınız.

BEREKET YEŞİLİ!

Özellikle pastel ve mint yeşiliyle beraber yeşilin her tonu bu SS’22 sezonunu da ele geçirdi. Renklerin enerjisine inananların favori rengi yeşil ve tonları yeni trend renkler arasında. Artık gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken yeşil parçalar sizi bu SS’22 sezonunda öne taşıyacaktır. Tabi ki siz değerli Ebru Ercil kadınları için yeşilin en güzel tonlarını seçtiğimiz yeni sezon koleksiyonumuzla karşınızdayız.

AŞK KADINI! PEMBESİ

Bahar aylarıyla birlikte ısınan havalardan yayılan aşk kokusu moda sektörünü de ele geçirdi. Pastel, fuşya ve toz pembesi tonlarıyla öne çıkan yeni sezon trend renklerinden biri de tahmin ettiğiniz gibi pembe rengi oldu. SS’22 sezonunda pembe her zamanki feminen kalıbından biraz da olsun çıkarak romantik ve neşeli, enerji veren parçalarla bütünleşti. Ebru Ercil kadınları için özenle hazırladığımız yeni sezon pembe ve tonlarını içeren parçalarımızla kendinizi prensesler gibi hissedecek ve romantik akşamların en güzel kadını olacaksınız.

ENERJİ DOLU! TURUNCU

Bahar aylarına girsek ve havanın en güzel zamanlarında olsak bile iş güç ve koşuşturmaca dolu hayatımız maalesef ki yaz tatiline kadar devam etmekte. Moda sektöründeki tasarımcılar yoğun hayata rağmen enerji dolu kalmayı başaran kadınlar için turuncu renginden ilham aldılar. SS’22 sezonunun enerji dolu geçmesini sağlayacak olan gözde trend rengimiz turuncu ve tonları oldu. Ebru Ercil olarak SS’22 sezonu için hazırladığımız kombinlerimizde turuncuyu da en güzel şekilde kullandık.

SADE VE ŞIK! BEYAZ

Her mevsim sade ve şık kalan, asilliğinden ödün vermeyen kadınların favori rengi beyaz bu SS’22 sezonunda da çok kullanılacak ve konuşulacak renkler arasında yerini aldı. Beyaz giymenin ayrı bir cesaret gerektirdiğine inanan bizler ve bu cesarete sahip Ebru Ercil kadınları için koleksiyonumuzda beyaz rengi en güzel formlarıyla tabi ki yerini aldı.

 

 

 

Etiketler: bahar, kombin, renk, yeni sezon, trend, blog, yaz, moda, giyim,ebru ercil, ebruerçil,ebruerçil,ebruercil
Nisan 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR