Bizi Takip Et! @ebruercilcom Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı! Bizi Takip Et! @ebruercilcom Kredi Kartına 9 Aya Varan Taksit İmkanı! Bizi Takip Et! @ebruercilcom Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı!

Blog Başlık

  • Nisan 07, 2022

    Gardırobunuzu açıp bir bakın. En çok hangi parçalar gözünüze çapıyor? Günü kurtarmak için en çok hangi parçalara elinizi uzatıyorsunuz? Günlük olmasına rağmen sizi trend gösterebilecek hangi parçalara sahipsiniz? ‘Denim’ parçalar bu sorularımın cevabını her şekilde karşılıyor. Denim pantolonlar, etekler, ceketler, gömlekler, takımlar moda sektörünü gittikçe eline aldı. Her mevsimin vazgeçilmezi olmayı da başardı. Yıllar geçiyor, denim şıklığının formu değişiyor ve çeşitliliği her yıl artmaya devam ediyor. Peki, sizin dolabınızda vazgeçemediğiniz denim parçalarınız neler? Eksiklerinizi tamamlamak ister misiniz? 

    denim, ebru ercil, ebruerçil,ebruerçil,ebruercil kadın giyim, moda, butik, jean, pantolon, gömlek,
  • Ocak 14, 2021

    2021 yılına girmeye artık sayılı günler kalmışken, 2020’nin tüm olumsuz etkilerini üzerinizden atmaya hazır mısınız ? 2020-2021 Sonbahar Kış modasını yepyeni modellerle takip edeceğiniz ebruercil.com’da bulunan mont, kaban, hırka, panço, trenç modelleri, şıklığından vazgeçmeyen tüm kadınların tercihi olacak. Yeni sezon online alışverişleriniz için bir tık uzağınızda bulabileceğiniz, yıllardır modaya yön veren güvenebileceğiniz bir adresten alışveriş yapma ayrıcalığını yaşamak, yükselen alışveriş trendlerini takip etmek için en doğru seçim olacak. Her kadının kendine özgü tarzını yansıtabileceği modeller, Ebru Erçil kalitesi ile online alışverişin keyfini katlayarak size ulaştırıyor. Oturduğunuz yerden bile alışveriş modasını yakından takip edebilecek, aklınızda olan modellere en uygun fiyatla kaliteden ödün vermeden ulaşabileceksiniz.

    YENİ SEZON,ebru ercil, ebruerçil,ebruerçil,ebruercil
  • Ocak 14, 2021

    Modern yaşam şartlarında erkek ve kadınların giyim tarzları birçok şekil aldı.Artık ofislerde sadece takım elbise giyimli erkek ve kadınlar çalışmıyor. Oldukça şık klasik kıyafetler giyen ve resmi giyim tarzlarından ödün vermeyen giyim tarzı yerini rahat ve sportif kıyafetlere bırakıyor. Bu yeni nesil giyim tarzı ayrıca yeni neslin üyeleri tarafından da oldukça benimsenmiş durumda.

    Tüm bu nedenlerden dolayı tanınmış moda markaları da son zamanlarda sportif çizgilere de yöneldiği de görülüyor. Sokak modasının vazgeçilmez tarzı olarak bilinen spor giyimleri, artık her alanda, her ülkede, her düşünce tarzında yerini alıyor. Spor giyim tarzı şıklığı yakalama yollarını da bilmek bu yüzden oldukça önemli bir hal alıyor.

     

     

    Bazı iş alanlarında özellikle ofis ortamlarında spor kıyafetler rahatlık sebebiyle tercih ediliyor. Sportif giyim tarzının uygulanabilmesi için de elbette ofis ve iş kurallarının esneklik sağlıyor olabilmesi de odukça önemli bir nokta.

    Sportif giyimlerde birçok farklı seçenek kombinler bulunmakta. Salaş triko kazağın altında kot pantolon veya eşofman altının üzerine şık bir kazak gibi pek çok kombin oluşturulması sıralanabilir. Ayrıca kombinlerin yanında spor ayakabılar, bez çantalar, şal gibi aksesuar parçalarıda eklenebilir.

    SPOR GİYİM ebru ercil, ebruerçil,ebruerçil,ebruercil
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR